Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΑΤΣΙΑ


ΕΛΛΑΔΑ 2011 μΧ... Η κυβέρνηση εθνικής απελπισίας προσπαθεί να εξασφαλίσει την 6η δόση... Τί κοινό μπορεί να έχει η δόση αυτή με τη δόση μιας ναρκωτικής ουσίας. Απλό: μας κρατάει προσωρινά στη ζωή, προσφέροντάς μας μια πρόσκαιρη ανακούφιση. Και να πώς έχει η όλη κατάσταση:
«Οι μεγαλέμποροι (ΔΝΤ, ΕΕ) για να δώσουν τη δόση αυτή απαιτούν κι άλλα από το εξαρτημένο άτομο (ελληνικό κράτος) που κινδυνεύει να πεθάνει, αν δεν εξασφαλίσει τη δόση αυτή. Γι’αυτό αποφασίζει να μπει στην παρανομία και να επιτίθεται στους αθώους περαστικούς (Έλληνες πολίτες), οι οποίοι βέβαια δεν διαθέτουν το ποσό αυτό».
Με ποιό τρόπο θα μας πάρει η κυβέρνηση κι άλλα; Κανένα πρόβλημα... Αρκεί να παραβιάσει μερικά άρθρα του Συντάγματος (που έχει γίνει Τάγμα από τις απώλειες) και να μας κοπανήσει ένα νέο φόρο ακίνητης περιουσίας ενσωματωμένο στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Ο εκβιασμός προφανής «Αν δεν πληρώσεις, θα χάσεις το φως σου». Ακόμα πιο προφανής η αδικία του φόρου αυτού καθώς και η ύπουλη ενσωμάτωσή του στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Αλλά τι τους νοιάζει τους κυβερνώντες; Αυτοί να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη δόση για να μη φτάσουν στο σημείο να ανακοινώσουν τη χρεοκοπία της χώρας. Προτιμούν να χρεοκοπήσει ο ελληνικός λαός. Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει τρομερή αντιπολίτευση! Και δεν μιλάω για τη ΝΔ (αυτή είναι συμπολίτευση πλέον όπως και το ΛΑΟΣ και συνεπώς συνυπεύθυνη για τα νέα μέτρα) αλλά για τα κόμματα της Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ). Η εξαιρετική αντιπολίτευση που κάνουν καθώς και οι σοβαρές προτάσεις για εναλλακτικές λύσεις στην προσπάθεια της χώρας να βγει απ’την κρίση μας δίνουν ελπίδες.
Με λίγα λόγια η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και οι αντιπρόσωποί μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από πολιτικοί νάνοι που πληρώνονται χωρίς να εργάζονται ουσιαστικά. Εδώ φτάσαμε...........