Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ONEIΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ...

Σας τα 'πα τα νέα; Δεν σας τα 'πα: απίστευτη πρόοδος σημειώθηκε σε όλους τους τομείς τον τελευταίο χρόνο.
Συγκεκριμένα, στον πολιτικό τομέα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων συννενοήθηκαν και συμφώνησαν να αφήσουν κατά μέρος τις διαφωνίες τους και να συνεργαστούν για το καλό της χώρας μας ενώ οι πολιτικοί-μηδενός εξαιρουμένου-αποφάσισαν να παραιτηθούν της βουλευτικής τους αποζημίωσης υπέρ του κοινού καλού.
Στον οικονομικό τομέα, εξαλείφθηκαν πλήρως τα κρούσματα φοροδιαφυγής, όλοι καταβάλλουν τα ποσά που αναλογούν στην εφορία και τα καταστήματα καταθέτουν τον ΦΠΑ τους τελείως νόμιμα. Οι πλούσιοι δηλώνουν πλέον τις πισίνες και τα σκάφη που κατέχουν, καθώς και τα πραγματικά ποσά που κατέχουν στους λογαριασμούς τους. Η δικαιοσύνη πέτυχε απόλυτα τον στόχο της καθώς όσοι φοροδιέφευγαν πλήρωσαν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν ενώ μπήκαν στην φυλακή όσοι προέβαιναν σε απάτες κατά του Δημοσίου, ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική τους επιφάνεια. Οι επιχειρήσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο. Κάθε μέρα ανοίγουν τουλάχιστον 2 επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν εξαλειφθεί η ανεργία(2%). Ο κατώτερος μισθός ανειδίκευτου εργάτη έχει φτάσει στα 1000€, ενώ και οι ελάχιστοι άνεργοι που έχουν απομείνει παίρνουν επίδομα 850€. Οι καθηγητές πλέον που απεργούν το κάνουν διότι δεν έχουν διοριστεί δίπλα στο σπίτι τους αλλά σε σχολείο διπλανού προαστίου...
Με όλα αυτά έχει μειωθεί η εγκληματικότητα, διότι κανείς πλέον δεν έχει λόγο να ληστέψει ή να προβεί σε κάποιο άλλο έγκλημα. Ο κόσμος έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του και την θέληση για ζωή. Όλα αλλάζουν πλέον, τα πάντα ευημερούν και οι άνθρωποι έχουν ξαναβρεί την ανθρωπιά και την ζεστασιά τους. Το μόνο που βλέπει κανείς είναι χαμογελαστούς και ζεστούς ανθρώπους πρόθυμους να εξυπηρετήσουν όποιον έχει ανάγκη!
Ακόμα και οι πόλεις έχουν αλλάξει: έχουν περιοριστεί οι πολυκατοικίες, έχουν αυξηθεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι χώροι πρασίνου ενώ δεν υπάρχει πολίτης που να μην έχει οικολογική συνείδηση. Όλοι σέβονται το περιβάλλον και αξιοποιούν στο έπακρο την έννοια της ανακύκλωσης!
Η απόλυτη ευτυχία, η απόλυτη ευημερία και ευδαιμονία!!! Τι λέτε; Πώς σας φαίνονται όλα αυτά τα νέα; Υπέροχα σίγουρα αλλά....
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!