Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η μετενσάρκωση του Χίτλερ...


To 1937 ο αρχιτέκτονας της παγκόσμιας δυστυχίας, γνωστός ως Αδόλφος Χίτλερ με την ιδιότητα του δικτάτορα της Γερμανίας αποφάσισε να καταργήσει τον εκκλησιασμό και την προσευχή απ’τα σχολεία, κάτι που δεν είχε συμβεί σε άλλη χώρα τότε.
Γιατί; Μα επειδή ο Θεός του έκλεβε μέρος της δόξας. Οι πολίτες έπρεπε να προσεύχονται σε αυτόν κι όχι στο Θεό. Άλλωστε η χριστιανική διδασκαλία ουδεμία σχέση είχε με τη ναζιστική θεωρία που ήταν γεμάτη μίσος και εμπάθεια για το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού και ονόμαζε το 1% «Αρεία Φυλή» και ανώτερους ανθρώπους.Τα παιδιά του Γ’ Ράιχ δεν έπρεπε να έχουν επαφή με τον Ιησού Χριστό. Έπρεπε να μισούν κι όχι να αγαπούν. Έπρεπε να γίνουν απάνθρωποι κι όχι άνθρωποι.
Σοφός ο Χίτλερ για να πετύχει το σκοπό του. Βέβαια, ευτυχώς για την ανθρωπότητα, έχασε τον πόλεμο.
Και φτάσαμε στο 2012. Και ακούμε την κυρία Ρεπούση να μιλάει για κατάργηση του εκκλησιασμού και της προσευχής από τα σχολεία. Μετενσάρκωση του Χίτλερ;;; Λέει ότι προσβάλλει τις άλλες θρησκείες. Μα δεν υποχρεώνονται τα παιδιά που ασπάζονται άλλες θρησκείες να συμμετέχουν. Κι άλλωστε ο χριστιανισμός την αγάπη προάγει. «Αγαπάτε αλλήλους» όπως είπε ο Χριστός.
Δεν το γνωρίζει αυτό η κυρία Ρεπούση;;; Την ενοχλεί;;;;
Τι κόσμο θέλει δηλαδή;
Έναν κόσμο που να μην έχει Θεό. Έναν κόσμο που να θεωρεί κάποιον άνθρωπο τον πιο ισχυρό. Και μοιραία αυτός θα ισχυροποιηθεί τόσο που θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται… Και όχι προς δικό μας όφελος…
Ο Χίτλερ έπεισε τους Γερμανούς ότι ήταν θεός. Κι εκείνοι τον πίστεψαν… Ο Θεός ήταν εμπόδιο στα σχέδιά του. Μάλλον κάποιοι άλλοι σήμερα έχουν παρόμοια σχέδια και ο Θεός για άλλη μια φορά είναι εμπόδιο. Τι να πω; Κακό οι Έλληνες απ’τη θρησκεία τους δεν είδαν. Ούτε φοβούνται το Θεό. Στα ίσα τον βλέπουν και πάντα με σεβασμό. Όμως τον φοβάται η κυρία Ρεπούση και κάποιοι άλλοι. Αλλά αυτοί είναι Έλληνες;