Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Φασίστες, Κομμουνιστές και ΜΜΕ

του Βασίλη Παπαγιαννίδη
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Και μάλιστα χωρίς τέλος. Μετά την άγρια επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.
Γιατί;
Γιατί απλά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είδαν ότι πουλάει το θέμα και βάλθηκαν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους.
Άδικο;
Ίσως...
Αναμφίβολλα ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής φέρεται με αγένια και τραμπουκισμό που δεν αρμόζει σε πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα εκλεγμενο από το λαό.
Όμως δεν είναι ο μόνος...Ούτε ο πρώτος...
Πριν λίγες εβδομάδες ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Πέτρος Τατσόπουλος, γνωστός από τη διαστρέβλωση της ιστορίας με το όνομα 1821, επιτέθηκε φραστικά και  σωματικά στη συνέχεια στον κύριο Σταυρίδη της Δράσης.Στο τέλος της εκπομπής αποχώρησε με ένα «Αντε γαμήσου»(με συγχωρείτε για τη φράση αλλά ήταν απαραίτητο να την αναφέρω).
Προφανώς οι Χρυσαυγίτες δεν είναι οι μόνοι τραμπούκοι. Αλλά είναι οι μόνοι τραμπούκοι που απασχολούν τα ΜΜΕ...
Γιατί;
Γιατί απλά πουλάει. Νυν υπερ πάντων το κέρδος.
Άλλωστε τον Σταυρίδη δεν τον ξέρει κανείς ενώ την Κανέλλη τη γνωρίζουμε όλοι...
Το «Έλεος» είναι πολύ λίγο μπροστά σε όσα συμβαίνουν.
Και αν πάμε λίγο πιο πίσω θα θυμηθούμε τον άγριο ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη της ΝΔ. Αλλά εκεί τα ΜΜΕ ξέχασαν γρήγορα ενώ πολλοί από αυτούς που κατηγορούν τον τραμπούκο Κασιδιάρη σήμερα τότε έλεγαν για τον ευγενή εκείνο πολιτικό «Καλά του έκαναν».
Νομίζω λοιπόν πως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη Χρυσή Αυγή μόνο αλλά με όλους μας,
Ζούμε μια ηθική παρακμή της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι θέμα φασισμού ή κομμουνισμού αλλά απλά θέμα αρχών και νοοτροπίας.
Ας σοβαρευτούμε όλοι κι ας μην αφήνουμε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μας χειραγωγούν. Ας προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας...Επιτέλους...