Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ:"Οι Πόντιοι φταίνε... για τη γενοκτονία τους"


Στις 19 Μαΐου η Ελλάδα πενθεί...
Πενθεί τον άδικο χαμό 353.000 Ποντίων θύματα της εθνικιστικής πολιτικής του Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίο λατρεύουν σαν Θεό οι γείτονές μας.Και καλά κάνουν, γιατί γι’αυτούς είναι εθνικός ήρωας.Για εμάς, όμως, είναι ένας δήμιος τύπου Χίτλερ.
Φαντάζεστε,λοιπόν, την έκπληξή μου όταν διάβασα στην εφημερίδα της Αριστεράς ΑΥΓΗ ένα άρθρο κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων. Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι Πόντιοι ήταν απλά μια μικρή μειοψηφία που αριθμούσε 353.000 (ψέματα, τόσοι ήταν οι νεκροί...οι Πόντιοι ήταν πάνω από 750.000) και αυτός που τους εξώθησε στο αντάρτικο ήταν ο «Αιμοσταγής» Γερμανός Καραβαγγέλης...Μάλιστα οι Πόντιοι αντάρτες βιαιοπραγούσαν σε βάρος των Τούρκων και χτυπούσαν από πίσω τα Τούρκικα στρατεύματα!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Γερμανός Καραβαγγέλης συντέλεσε τα μέγιστα τόσο στο Μακεδονικό Αγώνα όσο και στον Αγώνα των Ποντίων.Δεν ήταν αιμοσταγής αλλά ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ κύριοι του Συριζα.
Και μάλιστα στο τέλος το άρθρο αυτό έλεγε πως δεν πρέπει να ζητάμε συγνώμη απ’τους Τούρκους γιατί κι εμείς κάναμε παρόμοια εγκλήματα και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη εμείς πρώτα...
Πράγματι κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας ο ελληνικός στρατός έκανε ορισμένα-όχι λίγα- εγκλήματα σε βάρος του άμαχου οθωμανικού πληθυσμού,,,Ωστόσο οι υπαίτιοι πάντοτε δικάζονταν και τιμωρούνταν από τα ελληνικά στρατοδικία ενώ σε καμία περίπτωση τα εγκλήματα αυτά δεν πήραν τη μορφή ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Εγώ δε θα ζητήσω το συγνώμη να το πουν οι Τούρκοι αλλά να το πει ο ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού!!!!!!!!!!!!
Όχι κύριοι, είναι θράσος να ζητάτε την ψήφο του λαού τον οποίο με τις δηλώσεις σας προσβάλλετε.
Η Πατρίδα μας είναι είναι κάτι ιερό.Αν δεν το σέβεστε πηγαίνετε στην Τουρκία, την οποία αγαπάτε πολύ όπως φαίνεται και μιλήστε εκεί για Αριστερά της Προόδου...Κι αν γυρίσετε ζωντανοί να μου γράψετε....
Το συγκεκριμένο άρθρο θα το βρείτε εδώ: